Bürstner FLIPPER 550 TS (1976 - 1976)

Under 1976 introducerade Bürstner sin husvagn FLIPPER 550 TS till marknaden. Bürstner FLIPPER 550 TS fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen FLIPPER 550 TS under 1976, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner FLIPPER 550 TS till salu. Produktion och försäljning av Bürstner FLIPPER 550 TS pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner FLIPPER 550 TS på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner FLIPPER 550 TS. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellFLIPPER 550 TS
Första tillverkningsår1976
Sista tillverkningsår1976

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner FLIPPER 550 TS.