Bürstner CLUB 480 TN (1991 - 1992)

Under 1991 introducerade Bürstner sin husvagn CLUB 480 TN till marknaden. Bürstner CLUB 480 TN fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen CLUB 480 TN under 1992, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner CLUB 480 TN till salu. Produktion och försäljning av Bürstner CLUB 480 TN pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner CLUB 480 TN på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner CLUB 480 TN. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellCLUB 480 TN
Första tillverkningsår1991
Sista tillverkningsår1992

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner CLUB 480 TN.