Cabby 58 (1999 - 2006)

Under 1999 introducerade Cabby sin husvagn 58 till marknaden. Cabby 58 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Cabby, av vissa även kallade Cabby-handlare. Cabby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 58 under 2006, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Cabby 58 till salu. Produktion och försäljning av Cabby 58 pågick under totalt 8 år.

Husvagnsskrot Cabby

Att köpa reservdelar till en Cabby 58 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Cabby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Cabby 58. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Cabby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareCabby
Modell58
Första tillverkningsår1999
Sista tillverkningsår2006

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cabby och så även för den specifika modeller Cabby 58.