Kabe AMETIST GLE (1996 - 2013)

Under 1996 introducerade Kabe sin husvagn AMETIST GLE till marknaden. Kabe AMETIST GLE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AMETIST GLE under 2013, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe AMETIST GLE till salu. Produktion och försäljning av Kabe AMETIST GLE pågick under totalt 18 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe AMETIST GLE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe AMETIST GLE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST GLE
Första tillverkningsår1996
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST GLE.