Adria CLASSICA 663 KP (2006 - 2009)

Under 2006 introducerade Adria sin husvagn CLASSICA 663 KP till marknaden. Adria CLASSICA 663 KP fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Adria, av vissa även kallade Adria-handlare. Adria slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen CLASSICA 663 KP under 2009, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Adria CLASSICA 663 KP till salu. Produktion och försäljning av Adria CLASSICA 663 KP pågick under totalt 4 år.

Husvagnsskrot Adria

Att köpa reservdelar till en Adria CLASSICA 663 KP på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Adria. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Adria CLASSICA 663 KP. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Adria kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareAdria
ModellCLASSICA 663 KP
Första tillverkningsår2006
Sista tillverkningsår2009

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Adria och så även för den specifika modeller Adria CLASSICA 663 KP.