Bürstner CITY 560 TL (1989 - 1992)

Under 1989 introducerade Bürstner sin husvagn CITY 560 TL till marknaden. Bürstner CITY 560 TL fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen CITY 560 TL under 1992, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner CITY 560 TL till salu. Produktion och försäljning av Bürstner CITY 560 TL pågick under totalt 4 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner CITY 560 TL på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner CITY 560 TL. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellCITY 560 TL
Första tillverkningsår1989
Sista tillverkningsår1992

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner CITY 560 TL.