Bürstner HS-FLIPPER 450 (1982 - 1983)

Under 1982 introducerade Bürstner sin husvagn HS-FLIPPER 450 till marknaden. Bürstner HS-FLIPPER 450 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen HS-FLIPPER 450 under 1983, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner HS-FLIPPER 450 till salu. Produktion och försäljning av Bürstner HS-FLIPPER 450 pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner HS-FLIPPER 450 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner HS-FLIPPER 450. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellHS-FLIPPER 450
Första tillverkningsår1982
Sista tillverkningsår1983

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner HS-FLIPPER 450.