Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 (1990 - 1990)

Under 1990 introducerade Bürstner sin husvagn HOLIDAY/CLUB 48 till marknaden. Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen HOLIDAY/CLUB 48 under 1990, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 till salu. Produktion och försäljning av Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner HOLIDAY/CLUB 48 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner HOLIDAY/CLUB 48. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellHOLIDAY/CLUB 48
Första tillverkningsår1990
Sista tillverkningsår1990

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner HOLIDAY/CLUB 48.