Bürstner HS-FLIPPER 465T (1978 - 1978)

Under 1978 introducerade Bürstner sin husvagn HS-FLIPPER 465T till marknaden. Bürstner HS-FLIPPER 465T fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen HS-FLIPPER 465T under 1978, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner HS-FLIPPER 465T till salu. Produktion och försäljning av Bürstner HS-FLIPPER 465T pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner HS-FLIPPER 465T på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner HS-FLIPPER 465T. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellHS-FLIPPER 465T
Första tillverkningsår1978
Sista tillverkningsår1978

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner HS-FLIPPER 465T.