Bürstner FLIPPER 550 TK (2005 - 2007)

Under 2005 introducerade Bürstner sin husvagn FLIPPER 550 TK till marknaden. Bürstner FLIPPER 550 TK fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen FLIPPER 550 TK under 2007, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner FLIPPER 550 TK till salu. Produktion och försäljning av Bürstner FLIPPER 550 TK pågick under totalt 3 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner FLIPPER 550 TK på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner FLIPPER 550 TK. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellFLIPPER 550 TK
Första tillverkningsår2005
Sista tillverkningsår2007

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner FLIPPER 550 TK.