Bürstner CITY 590 TK/TL (1990 - 1991)

Under 1990 introducerade Bürstner sin husvagn CITY 590 TK/TL till marknaden. Bürstner CITY 590 TK/TL fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Bürstner, av vissa även kallade Bürstner-handlare. Bürstner slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen CITY 590 TK/TL under 1991, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Bürstner CITY 590 TK/TL till salu. Produktion och försäljning av Bürstner CITY 590 TK/TL pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Bürstner

Att köpa reservdelar till en Bürstner CITY 590 TK/TL på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Bürstner. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Bürstner CITY 590 TK/TL. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Bürstner kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBürstner
ModellCITY 590 TK/TL
Första tillverkningsår1990
Sista tillverkningsår1991

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Bürstner och så även för den specifika modeller Bürstner CITY 590 TK/TL.