Cabby 565 CTR GRAND DE (1980 - 1980)

Under 1980 introducerade Cabby sin husvagn 565 CTR GRAND DE till marknaden. Cabby 565 CTR GRAND DE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Cabby, av vissa även kallade Cabby-handlare. Cabby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 565 CTR GRAND DE under 1980, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Cabby 565 CTR GRAND DE till salu. Produktion och försäljning av Cabby 565 CTR GRAND DE pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Cabby

Att köpa reservdelar till en Cabby 565 CTR GRAND DE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Cabby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Cabby 565 CTR GRAND DE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Cabby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareCabby
Modell565 CTR GRAND DE
Första tillverkningsår1980
Sista tillverkningsår1980

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Cabby och så även för den specifika modeller Cabby 565 CTR GRAND DE.