Hobby 410 SFE EXCELLENT (2006 - 2010)

Under 2006 introducerade Hobby sin husvagn 410 SFE EXCELLENT till marknaden. Hobby 410 SFE EXCELLENT fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Hobby, av vissa även kallade Hobby-handlare. Hobby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 410 SFE EXCELLENT under 2010, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Hobby 410 SFE EXCELLENT till salu. Produktion och försäljning av Hobby 410 SFE EXCELLENT pågick under totalt 5 år.

Husvagnsskrot Hobby

Att köpa reservdelar till en Hobby 410 SFE EXCELLENT på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Hobby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Hobby 410 SFE EXCELLENT. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Hobby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHobby
Modell410 SFE EXCELLENT
Första tillverkningsår2006
Sista tillverkningsår2010

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 410 SFE EXCELLENT.