Hobby 561 TK PRESTIGE (1990 - 1995)

Under 1990 introducerade Hobby sin husvagn 561 TK PRESTIGE till marknaden. Hobby 561 TK PRESTIGE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Hobby, av vissa även kallade Hobby-handlare. Hobby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 561 TK PRESTIGE under 1995, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Hobby 561 TK PRESTIGE till salu. Produktion och försäljning av Hobby 561 TK PRESTIGE pågick under totalt 6 år.

Husvagnsskrot Hobby

Att köpa reservdelar till en Hobby 561 TK PRESTIGE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Hobby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Hobby 561 TK PRESTIGE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Hobby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHobby
Modell561 TK PRESTIGE
Första tillverkningsår1990
Sista tillverkningsår1995

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 561 TK PRESTIGE.