Hobby 610 UL EXCELSIOR (2005 - 2010)

Under 2005 introducerade Hobby sin husvagn 610 UL EXCELSIOR till marknaden. Hobby 610 UL EXCELSIOR fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Hobby, av vissa även kallade Hobby-handlare. Hobby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 610 UL EXCELSIOR under 2010, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Hobby 610 UL EXCELSIOR till salu. Produktion och försäljning av Hobby 610 UL EXCELSIOR pågick under totalt 6 år.

Husvagnsskrot Hobby

Att köpa reservdelar till en Hobby 610 UL EXCELSIOR på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Hobby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Hobby 610 UL EXCELSIOR. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Hobby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHobby
Modell610 UL EXCELSIOR
Första tillverkningsår2005
Sista tillverkningsår2010

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 610 UL EXCELSIOR.