Hobby 27 EG (2010 - 2015)

Under 2010 introducerade Hobby sin husvagn 27 EG till marknaden. Hobby 27 EG fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Hobby, av vissa även kallade Hobby-handlare. Hobby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 27 EG under 2015, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Hobby 27 EG till salu. Produktion och försäljning av Hobby 27 EG pågick under totalt 6 år.

Husvagnsskrot Hobby

Att köpa reservdelar till en Hobby 27 EG på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Hobby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Hobby 27 EG. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Hobby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHobby
Modell27 EG
Första tillverkningsår2010
Sista tillverkningsår2015

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 27 EG.