Hobby 370 N DL/CLASSIC (1989 - 1990)

Under 1989 introducerade Hobby sin husvagn 370 N DL/CLASSIC till marknaden. Hobby 370 N DL/CLASSIC fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Hobby, av vissa även kallade Hobby-handlare. Hobby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 370 N DL/CLASSIC under 1990, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Hobby 370 N DL/CLASSIC till salu. Produktion och försäljning av Hobby 370 N DL/CLASSIC pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Hobby

Att köpa reservdelar till en Hobby 370 N DL/CLASSIC på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Hobby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Hobby 370 N DL/CLASSIC. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Hobby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHobby
Modell370 N DL/CLASSIC
Första tillverkningsår1989
Sista tillverkningsår1990

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 370 N DL/CLASSIC.