Hobby 24EG (2009 - 2013)

Under 2009 introducerade Hobby sin husvagn 24EG till marknaden. Hobby 24EG fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Hobby, av vissa även kallade Hobby-handlare. Hobby slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 24EG under 2013, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Hobby 24EG till salu. Produktion och försäljning av Hobby 24EG pågick under totalt 5 år.

Husvagnsskrot Hobby

Att köpa reservdelar till en Hobby 24EG på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Hobby. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Hobby 24EG. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Hobby kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHobby
Modell24EG
Första tillverkningsår2009
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Hobby och så även för den specifika modeller Hobby 24EG.