Kabe BRILJANT GRAND (1981 - 1981)

Under 1981 introducerade Kabe sin husvagn BRILJANT GRAND till marknaden. Kabe BRILJANT GRAND fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen BRILJANT GRAND under 1981, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe BRILJANT GRAND till salu. Produktion och försäljning av Kabe BRILJANT GRAND pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT GRAND på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe BRILJANT GRAND. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT GRAND
Första tillverkningsår1981
Sista tillverkningsår1981

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT GRAND.