Kabe AMETIST XL KS (2000 - 2013)

Under 2000 introducerade Kabe sin husvagn AMETIST XL KS till marknaden. Kabe AMETIST XL KS fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AMETIST XL KS under 2013, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe AMETIST XL KS till salu. Produktion och försäljning av Kabe AMETIST XL KS pågick under totalt 14 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe AMETIST XL KS på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe AMETIST XL KS. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST XL KS
Första tillverkningsår2000
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST XL KS.