Kabe BRILJANT GR DE LUXE (1983 - 1983)

Under 1983 introducerade Kabe sin husvagn BRILJANT GR DE LUXE till marknaden. Kabe BRILJANT GR DE LUXE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen BRILJANT GR DE LUXE under 1983, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe BRILJANT GR DE LUXE till salu. Produktion och försäljning av Kabe BRILJANT GR DE LUXE pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT GR DE LUXE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe BRILJANT GR DE LUXE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT GR DE LUXE
Första tillverkningsår1983
Sista tillverkningsår1983

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT GR DE LUXE.