Kabe BRILJANT (1970 - 2005)

Under 1970 introducerade Kabe sin husvagn BRILJANT till marknaden. Kabe BRILJANT fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen BRILJANT under 2005, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe BRILJANT till salu. Produktion och försäljning av Kabe BRILJANT pågick under totalt 36 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe BRILJANT. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT
Första tillverkningsår1970
Sista tillverkningsår2005

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT.