Kabe BRILJANT GLE (1992 - 1998)

Under 1992 introducerade Kabe sin husvagn BRILJANT GLE till marknaden. Kabe BRILJANT GLE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen BRILJANT GLE under 1998, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe BRILJANT GLE till salu. Produktion och försäljning av Kabe BRILJANT GLE pågick under totalt 7 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT GLE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe BRILJANT GLE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT GLE
Första tillverkningsår1992
Sista tillverkningsår1998

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT GLE.