Kabe AMETIST TDL KS (2004 - 2006)

Under 2004 introducerade Kabe sin husvagn AMETIST TDL KS till marknaden. Kabe AMETIST TDL KS fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AMETIST TDL KS under 2006, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe AMETIST TDL KS till salu. Produktion och försäljning av Kabe AMETIST TDL KS pågick under totalt 3 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe AMETIST TDL KS på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe AMETIST TDL KS. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST TDL KS
Första tillverkningsår2004
Sista tillverkningsår2006

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST TDL KS.