Kabe BRILJANT DL (1981 - 1984)

Under 1981 introducerade Kabe sin husvagn BRILJANT DL till marknaden. Kabe BRILJANT DL fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen BRILJANT DL under 1984, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe BRILJANT DL till salu. Produktion och försäljning av Kabe BRILJANT DL pågick under totalt 4 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe BRILJANT DL på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe BRILJANT DL. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellBRILJANT DL
Första tillverkningsår1981
Sista tillverkningsår1984

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe BRILJANT DL.