Kabe AMETIST VXL KS (2006 - 2007)

Under 2006 introducerade Kabe sin husvagn AMETIST VXL KS till marknaden. Kabe AMETIST VXL KS fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Kabe, av vissa även kallade Kabe-handlare. Kabe slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AMETIST VXL KS under 2007, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Kabe AMETIST VXL KS till salu. Produktion och försäljning av Kabe AMETIST VXL KS pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Kabe

Att köpa reservdelar till en Kabe AMETIST VXL KS på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Kabe. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Kabe AMETIST VXL KS. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Kabe kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKabe
ModellAMETIST VXL KS
Första tillverkningsår2006
Sista tillverkningsår2007

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Kabe och så även för den specifika modeller Kabe AMETIST VXL KS.