Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK (2001 - 2001)

Under 2001 introducerade Knaus sin husvagn EIF.-HOL. 500TL-TK till marknaden. Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Knaus slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen EIF.-HOL. 500TL-TK under 2001, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK till salu. Produktion och försäljning av Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Knaus

Att köpa reservdelar till en Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Knaus. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Knaus kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellEIF.-HOL. 500TL-TK
Första tillverkningsår2001
Sista tillverkningsår2001

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus EIF.-HOL. 500TL-TK.