Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF (2002 - 2002)

Under 2002 introducerade Knaus sin husvagn EIF.HOL.415 TM/TMF till marknaden. Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Knaus slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen EIF.HOL.415 TM/TMF under 2002, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF till salu. Produktion och försäljning av Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Knaus

Att köpa reservdelar till en Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Knaus. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Knaus kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellEIF.HOL.415 TM/TMF
Första tillverkningsår2002
Sista tillverkningsår2002

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus EIF.HOL.415 TM/TMF.