Knaus AZURROYAL 560TL/TK (2001 - 2001)

Under 2001 introducerade Knaus sin husvagn AZURROYAL 560TL/TK till marknaden. Knaus AZURROYAL 560TL/TK fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Knaus slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AZURROYAL 560TL/TK under 2001, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Knaus AZURROYAL 560TL/TK till salu. Produktion och försäljning av Knaus AZURROYAL 560TL/TK pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Knaus

Att köpa reservdelar till en Knaus AZURROYAL 560TL/TK på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Knaus. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Knaus AZURROYAL 560TL/TK. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Knaus kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellAZURROYAL 560TL/TK
Första tillverkningsår2001
Sista tillverkningsår2001

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus AZURROYAL 560TL/TK.