Knaus CHEERS (2001 - 2001)

Under 2001 introducerade Knaus sin husvagn CHEERS till marknaden. Knaus CHEERS fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Knaus slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen CHEERS under 2001, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Knaus CHEERS till salu. Produktion och försäljning av Knaus CHEERS pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Knaus

Att köpa reservdelar till en Knaus CHEERS på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Knaus. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Knaus CHEERS. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Knaus kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellCHEERS
Första tillverkningsår2001
Sista tillverkningsår2001

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus CHEERS.