Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY (1999 - 2000)

Under 1999 introducerade Knaus sin husvagn AZUR 560 TK/TL-ROY till marknaden. Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Knaus slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AZUR 560 TK/TL-ROY under 2000, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY till salu. Produktion och försäljning av Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Knaus

Att köpa reservdelar till en Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Knaus. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Knaus kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellAZUR 560 TK/TL-ROY
Första tillverkningsår1999
Sista tillverkningsår2000

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus AZUR 560 TK/TL-ROY.