Knaus AZUR ROYAL TK/TL (1997 - 1998)

Under 1997 introducerade Knaus sin husvagn AZUR ROYAL TK/TL till marknaden. Knaus AZUR ROYAL TK/TL fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Knaus slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen AZUR ROYAL TK/TL under 1998, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Knaus AZUR ROYAL TK/TL till salu. Produktion och försäljning av Knaus AZUR ROYAL TK/TL pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Knaus

Att köpa reservdelar till en Knaus AZUR ROYAL TK/TL på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Knaus. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Knaus AZUR ROYAL TK/TL. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Knaus kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareKnaus
ModellAZUR ROYAL TK/TL
Första tillverkningsår1997
Sista tillverkningsår1998

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Knaus och så även för den specifika modeller Knaus AZUR ROYAL TK/TL.