Polarvagnen LBD (1970 - 1972)

Under 1970 introducerade Polarvagnen sin husvagn LBD till marknaden. Polarvagnen LBD fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen LBD under 1972, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen LBD till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen LBD pågick under totalt 3 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen LBD på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen LBD. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellLBD
Första tillverkningsår1970
Sista tillverkningsår1972

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen LBD.