Polarvagnen ATTACHE 530 (1972 - 1974)

Under 1972 introducerade Polarvagnen sin husvagn ATTACHE 530 till marknaden. Polarvagnen ATTACHE 530 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen ATTACHE 530 under 1974, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen ATTACHE 530 till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen ATTACHE 530 pågick under totalt 3 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen ATTACHE 530 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen ATTACHE 530. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellATTACHE 530
Första tillverkningsår1972
Sista tillverkningsår1974

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen ATTACHE 530.