Polarvagnen P445T (1982 - 1982)

Under 1982 introducerade Polarvagnen sin husvagn P445T till marknaden. Polarvagnen P445T fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen P445T under 1982, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen P445T till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen P445T pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen P445T på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen P445T. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellP445T
Första tillverkningsår1982
Sista tillverkningsår1982

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen P445T.