Polarvagnen P 500 GL (1982 - 1983)

Under 1982 introducerade Polarvagnen sin husvagn P 500 GL till marknaden. Polarvagnen P 500 GL fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen P 500 GL under 1983, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen P 500 GL till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen P 500 GL pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen P 500 GL på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen P 500 GL. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellP 500 GL
Första tillverkningsår1982
Sista tillverkningsår1983

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen P 500 GL.