Polarvagnen ATTACHE (1972 - 1973)

Under 1972 introducerade Polarvagnen sin husvagn ATTACHE till marknaden. Polarvagnen ATTACHE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen ATTACHE under 1973, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen ATTACHE till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen ATTACHE pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen ATTACHE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen ATTACHE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellATTACHE
Första tillverkningsår1972
Sista tillverkningsår1973

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen ATTACHE.