Polarvagnen ATTACHE 470 (1973 - 1974)

Under 1973 introducerade Polarvagnen sin husvagn ATTACHE 470 till marknaden. Polarvagnen ATTACHE 470 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen ATTACHE 470 under 1974, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen ATTACHE 470 till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen ATTACHE 470 pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen ATTACHE 470 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen ATTACHE 470. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellATTACHE 470
Första tillverkningsår1973
Sista tillverkningsår1974

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen ATTACHE 470.