Polarvagnen P 445 (1982 - 1985)

Under 1982 introducerade Polarvagnen sin husvagn P 445 till marknaden. Polarvagnen P 445 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen P 445 under 1985, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen P 445 till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen P 445 pågick under totalt 4 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen P 445 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen P 445. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellP 445
Första tillverkningsår1982
Sista tillverkningsår1985

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen P 445.