Polarvagnen P 590 GLE (1983 - 1983)

Under 1983 introducerade Polarvagnen sin husvagn P 590 GLE till marknaden. Polarvagnen P 590 GLE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen P 590 GLE under 1983, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen P 590 GLE till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen P 590 GLE pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen P 590 GLE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen P 590 GLE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellP 590 GLE
Första tillverkningsår1983
Sista tillverkningsår1983

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen P 590 GLE.