Polarvagnen POLAR 620 AE (1989 - 1991)

Under 1989 introducerade Polarvagnen sin husvagn POLAR 620 AE till marknaden. Polarvagnen POLAR 620 AE fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen POLAR 620 AE under 1991, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen POLAR 620 AE till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen POLAR 620 AE pågick under totalt 3 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen POLAR 620 AE på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen POLAR 620 AE. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellPOLAR 620 AE
Första tillverkningsår1989
Sista tillverkningsår1991

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen POLAR 620 AE.