Polarvagnen POLAR P 590 (1985 - 1986)

Under 1985 introducerade Polarvagnen sin husvagn POLAR P 590 till marknaden. Polarvagnen POLAR P 590 fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Polarvagnen, av vissa även kallade Polarvagnen-handlare. Polarvagnen slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen POLAR P 590 under 1986, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Polarvagnen POLAR P 590 till salu. Produktion och försäljning av Polarvagnen POLAR P 590 pågick under totalt 2 år.

Husvagnsskrot Polarvagnen

Att köpa reservdelar till en Polarvagnen POLAR P 590 på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Polarvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Polarvagnen POLAR P 590. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Polarvagnen kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkarePolarvagnen
ModellPOLAR P 590
Första tillverkningsår1985
Sista tillverkningsår1986

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Polarvagnen och så även för den specifika modeller Polarvagnen POLAR P 590.