Solifer 470 DE LYXE SLÄP (1977 - 1977)

Under 1977 introducerade Solifer sin husvagn 470 DE LYXE SLÄP till marknaden. Solifer 470 DE LYXE SLÄP fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Solifer, av vissa även kallade Solifer-handlare. Solifer slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 470 DE LYXE SLÄP under 1977, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Solifer 470 DE LYXE SLÄP till salu. Produktion och försäljning av Solifer 470 DE LYXE SLÄP pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Solifer

Att köpa reservdelar till en Solifer 470 DE LYXE SLÄP på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Solifer. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Solifer 470 DE LYXE SLÄP. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Solifer kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareSolifer
Modell470 DE LYXE SLÄP
Första tillverkningsår1977
Sista tillverkningsår1977

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Solifer och så även för den specifika modeller Solifer 470 DE LYXE SLÄP.