Solifer 420 SLÄPKÄRRA (1975 - 1975)

Under 1975 introducerade Solifer sin husvagn 420 SLÄPKÄRRA till marknaden. Solifer 420 SLÄPKÄRRA fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Solifer, av vissa även kallade Solifer-handlare. Solifer slutade med tillverkningen av husvagnsmodellen 420 SLÄPKÄRRA under 1975, vilket gör att husvagnen inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Solifer 420 SLÄPKÄRRA till salu. Produktion och försäljning av Solifer 420 SLÄPKÄRRA pågick under totalt 1 år.

Husvagnsskrot Solifer

Att köpa reservdelar till en Solifer 420 SLÄPKÄRRA på en husvagnsskrot kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en husvagnsskrot kan du köpa begagnade reservdelar till husvagnar tillverkade av exempelvis Solifer. Besök webbsidan för någon av Sveriges husvagnsskrotar och sök efter begagnade husvagnsdelar som passar till Solifer 420 SLÄPKÄRRA. Tänk på att även liknande modeller av husvagnar från Solifer kan använda motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareSolifer
Modell420 SLÄPKÄRRA
Första tillverkningsår1975
Sista tillverkningsår1975

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive husvagnsskrot att reservdelarna passar innan du beställer. Husvagnsskrotarna har bra kunskap om vilka reservdelar som passar till husvagnar från Solifer och så även för den specifika modeller Solifer 420 SLÄPKÄRRA.